Извършвате ли транспорт на продуктите си до клиенти в чужбина?

Да. Вече дълги години имаме практика да организираме бърз, ефективен и със строго установени графици транспорт до всички страни в ЕС и на Балканите. Когато сключваме договор ще разгледаме заедно Вашите изисквания и ще намерим подходящо логистично решение за тях.

Произвеждате ли продукти по поръчка?

Да. Свържете се с нас, за да уточним параметрите и нашите възможности за количества.

Поемате ли монтажа, в страни от ЕС?

Не. Това е ангажимент на компаниите, които продават на своите крайни клиенти.

Можете ли да осъществявате голями поръчки със специфични изисквания към продукта?

Да. При нас това е ежедневие.Поддържаме непрекъснат контакт със своите партньори, за да уточним всички детайли и да се получи най- добрият резултат за клиента.

Какви са Вашите типични клиенти?

Нашата компания е B2B ориентирана. Ние сме производител на своите продукти и продаваме на компании за дограма, които работят с крайни клиенти. Също така работим с много строителни компании, които имат големи обекти и с индустриални предприятия, които имат специфични изисквания към продуктите. Някои от нашите клиенти са строителни хипермаркети а също така и развиваме сектора на държавните и общински предприятия и поръчки.

Къде се намират Вашите клиенти?

Разбира се, ние работим с клиенти от България и съседните и страни. Също така много добре е развито сътрудничеството ни с клиенти от Европейския съюз. Продаваме големи количества от нашите продукти в Испания, Германия, Италия, Белгия, Франция. Стараем се да развиваме дългосрочно сътрудничество, базирано на коректност, качество и прецизност в поръчките.

Как можем да получим оферта от Вас? Как се сключва договор?

Щом четете тези въпроси, значи вече сте разгледали сайта и имате интерес към продуктите ни. В зависимост от страната, от която сте, може да се свържете с търговските ни представители, които ще намерите в страницата ни за контакти, и да започнете с тях преговори. Ще ни бъде приятно да изслушаме вашите изисквания и желания и да видим дали можем да ви бъдем полезни.

Имате ли някакъв модел, по който се извършват продажбите?

Да. В подстраницата ни „Как да започнете работа с нас“ сме дали примерен модел на продажби, за да улесним всички, които се интересуват от нашите продукти. Също така, чрез формата за запитвания, в нашата страница може да ни зададете всичките си въпроси, на които ще отговорим максимално бързо и подробно.