Нашите продукти

Атерика е производител на много продукти, свързани с прозорци, дограма, врати и други специализирани продукти за строителството. Ние използваме модерни технологии, съчетани с добре обучени служители и голям опит, за да удовлетворим изискванията на своите клиенти.

20 годишен опит
Компанията оперира на пазара от 20 години и през това време натрупа значителен опит и много клиенти.

 

 

 

Обучен персонал
За да се справяме с желанията на клиентите ни и да произвеждаме добри продукти създадохме отлично обучен персонал, който харесва работата си.

 

 

Производствена база
Инвестирахме сериозни средства в новата си фабрика, в която да ни бъде удобно и приятно да произвеждаме продуктите си.

 

 

Наблюдение на качеството
Качеството е това, което печели клиентите ни. Стараем се всеки ден да променяме и надграждаме бизнеса и продуктите си.

 

 

Производство на стъклопакети

Когато започнахме производството на дограма, през 1999 година доставяхме стъклопакетите си от външни фирми. С течение на времето компанията се разрастна и през 2002 година, за да гарантираме качеството на стъклопакетите и тяхната ефективна цена започнахме собствено производство, което се развива и в момента.

Собственото производство ни гарантира качество.

С производството на стъклопакети ние имаме затворен производствен цикъл и имаме възможност да контролираме качеството на всеки наш продукт, за който носим отговорност пред клиентите си.

Стъклопакети
Стъклопакети

Масовост и предимства

Автоматизираните производствени линии заедно с нашите знания и опит дават възможност да предложим на клиентите ни качествен продукт на отлична цена. Производството на стъклопакети е сложен и прецизен процес, в който всичко зависи от качественото стъкло, което влагаме, от работниците ни и от начина на производство. Разбираме важността на тези детайли в общото качество и удовлетворение от продукта.

Бързи срокове на доставка.

Ние осигуряваме бързи срокове на доставка. Безопасен, екологичен и бърз транспорт се извършва на територията на целия Европейски съюз. Съобразяваме се с нуждите и възможностите на всеки наш клиент и уточняваме график на доставки, който се спазва прецизно.

Имате въпроси? Изпратете запитване