Профил на Атерика ООД

Уважаеми Дами, Господа,

Компанията ни оперира на българския пазар повече от 20 години. През това време от нашето производство са се възползвали повече от 250 партньори, които са предлагали продукцията ни на фирми и частни лица. Работата ни беше оценена добре и от нашите клиенти, като за периода успяхме да доставим различни наши продукта за повече от 50 000 обекта.

Искам да Ви уверя, че нашите продукти отговарят на най-високи изисквания за качество и притежават всички необходими сертификати. Производствената ни база е оборудвана по най-високи стандарти и се надяваме, че ще бъдете напълно удовлетворени от всичко, което закупите от нас.

С уважение,
Алеко Алеков,
Управляващ Директор,
Атеррика ООД

Визия и развитие

Създаваме най-добрите продукти в България, мислим за техните детайли и ползването им от потребителите. Поддържаме репутацията си на доверен партньор и доставчик на нашите контрагенти, като решаваме техните задачи и им помагаме да развиват бизнеса си, в трудните условия на конкурентния международен пазар.

Екип

През 2020 година екипът ни е съставен от над 60 технолог-инженери, търговски консултанти, административни служители, монтажни екипи, транспортно звено и производствен персонал.

Офиси на Атеррика има в Перник, Берковица, Нюрнберг, а новата производствена база е в град Берковица, Северозападна България, където се намира и част от администрацията на компанията и демонстрационен център за партньори и клиенти.