Нашите продукти

Атерика е производител на много продукти, свързани с прозорци, дограма, врати и други специализирани продукти за строителството. Ние използваме модерни технологии, съчетани с добре обучени служители и голям опит, за да удовлетворим изискванията на своите клиенти.

20 годишен опит
Компанията оперира на пазара от 20 години и през това време натрупа значителен опит и много клиенти.

 

 

 

Обучен персонал
За да се справяме с желанията на клиентите ни и да произвеждаме добри продукти създадохме отлично обучен персонал, който харесва работата си.

 

 

Производствена база
Инвестирахме сериозни средства в новата си фабрика, в която да ни бъде удобно и приятно да произвеждаме продуктите си.

 

 

Наблюдение на качеството
Качеството е това, което печели клиентите ни. Стараем се всеки ден да променяме и надграждаме бизнеса и продуктите си.

 

 

Допълнително качество

Възползвайки се от нашите допълнителни продукти, Вашата дограма ще придобие напълно завършен вид. Разнообразието от решения ще Ви помогне за допълването и повишаване качествата на Вашата дограма.

Разнообразие и ефективност

Някои от тези продукти могат чувствително да намалят енергийните разходи на Вашето жилище за охлаждане и отопление, както и да повишат сигурността на Вашия дом. Други повишават комфорта и естетиката. Инвестирайки в допълнителните продукти на Атеррика, Вие получавате краен продукт с много добро качество, който ще Ви служи дълги години и многократно ще възвърне първоначалната ви инвестиция.

Синергия

Това е ключовият ефект, който се получава при ползването на основните и допълнителните продукти които нашата компания произвежда.

Качество и професионализъм 

Благодарение на първокласните материали, ползвани за изработката на тези изделия, както и на големия ни опит и отговорност, ние ще Ви предоставим продукт удовлетворяващ Вашите високи изисквания.

В комбинация с останалите наши продукти ефектът, който получават нашите клиенти е хармония благодарение на синергията.

 

Имате въпроси? Изпратете запитване