Нашите продукти

Атеррика е производител на много продукти, свързани с прозорци, дограма, врати и други специализирани продукти за строителството. Ние използваме модерни технологии, съчетани с добре обучени служители и голям опит, за да удовлетворим изискванията на своите клиенти.

20 годишен опит
Компанията оперира на пазара от 20 години и през това време натрупа значителен опит и много клиенти.

 

 

 

Обучен персонал
За да се справяме с желанията на клиентите ни и да произвеждаме добри продукти създадохме отлично обучен персонал, който харесва работата си.

 

 

Производствена база
Инвестирахме сериозни средства в новата си фабрика, в която да ни бъде удобно и приятно да произвеждаме продуктите си.

 

 

Наблюдение на качеството
Качеството е това, което печели клиентите ни. Стараем се всеки ден да променяме и надграждаме бизнеса и продуктите си.

 

 

Разнообразие от решения

Независимо от това дали става въпрос за масови и дългосрочни поръчки или за по-малки партии, нашите консултанти и специалисти  ще търсят решение , което да удовлетвори всяко изискване.

Компанията ни произвежда алуминиева дограма, капаци и окачени фасади задоволяващи най- съвременните изисквания на пазара.

Ние гарантираме прецизност.

  • Външно, фасадно остъкляване – прозорци , врати , окачени фасади , витрини и т.н, за които се използват профили с прекъснат термомост. В зависимост от избраната система могат да се покрият почти всички изисквания зададени от клиента : топлоизолация,  размери на отваряеми части, пълно отваряне на фасадно пространство – хармоники, плъзгания с повдигане и т.н
  • Вътрешно остъкляване – преградни стени и пространства, врати, стъклени витрини и т.н., за които се използват профили без прекъснат термомост или така наречените „студени” профили.

Цветовeте,  в които може да се произведе алуминиевата дограма са на практика безкрайни.  Предлагаме стъклопакети с различни характеристики , които се произвеждат от нас   в съответствие с европейския стандарт  EN 1279:2018.

Алуминиева дограма
Алуминиева дограма профили

Справедлива цена

Индивидуалността и качеството не трябва да бъдат скъпи. Закупувайки продукти от нас Вие ще ползвате много добро съотношение цена-качество, което се дължи на дългогодишния ни опит в производството и продажбите на алуминиева дограма.

Бързи срокове на доставка.

Ние осигуряваме бързи срокове на доставка.  Безопасен, екологичен и бърз транспорт се извършва на територията на целия Европейски съюз. Съобразяваме се с нуждите и възможностите на всеки наш клиент и уточняваме график на доставки, който се спазва прецизно.

Имате въпроси? Изпратете запитване