Алуминиева дограма
Алуминиева дограма

Технологии, машини, профили.

Използваме висококачествени профили, произведени в България и Европа на компаниите Reynaers Aluminium,  Alumil, ETEM  и Lennox GROUP.

Доставяме големи серии стандартизирана дограма за различни обекти – от частни къщи, до хотелски комплекси и индустриални обекти. Това изисква технологични възможности и гъвкавост на производството, които ние притежаваме.  Машините,  с които постигаме това са на компаниите Pressta-Eisele GmbH,  Festo и Murat Machina.

Стремим се към непрекъснато подобрение на своите процеси, активно внедряване на иновации и постоянно обучение на нашите служители, с което да гарантираме спазването на високи стандарти за качество.

Сертификати и стандарти за качество.

Всички изделия на компанията притежават европейски сертификат за съответствие, Декларация за експлоатационни показатели и  CE маркировка. Компанията притежава сертификат на система за управление, съгласно– ISO 9001:2015; ISO 14001:2015 ; BS OHSAS 18001:2007.  Вътрешнофирмените процеси се управляват от съвременна ERP система, която следи всички показатели на компанията чрез BI модул. Разбира се в нея влиза и CRM система.

Доставки и гаранции.

Ние доставяме качествени продукти на клиенти от Испания, Белгия, Италия, Германия, Франция и епизодично и до други страни от ЕС.  Доставките са отрегулирани и изпробвани многократно с надеждни  транспортни фирми.

Всички условия по доставката и гаранционните опции залягат в договорите с клиентите ни и се спазват стриктно, за да може работата да е комфортна и лесна и за двете страни.

Ние се стремим  да оправдаем Вашето доверие и да осигурим качествени  и  своевременни решения за Вашите проекти.