Нашите продукти

Атерика е производител на много продукти, свързани с прозорци, дограма, врати и други специализирани продукти за строителството. Ние използваме модерни технологии, съчетани с добре обучени служители и голям опит, за да удовлетворим изискванията на своите клиенти.

20 годишен опит
Компанията оперира на пазара от 20 години и през това време натрупа значителен опит и много клиенти.

 

 

 

Обучен персонал
За да се справяме с желанията на клиентите ни и да произвеждаме добри продукти създадохме отлично обучен персонал, който харесва работата си.

 

 

Производствена база
Инвестирахме сериозни средства в новата си фабрика, в която да ни бъде удобно и приятно да произвеждаме продуктите си.

 

 

Наблюдение на качеството
Качеството е това, което печели клиентите ни. Стараем се всеки ден да променяме и надграждаме бизнеса и продуктите си.

 

 

Стандартни, нестандартни поръчки и голями обеми

ПВЦ дограмата, която произвеждаме, е с отлично качество и ефективна цена. На дългосрочна основа и договори доставяме нашите продукти на големи клиенти в Италия, Германия, Белгия, Испания и България.

Ние гарантираме ефективност.

При големи обеми и дългосрочни договори въпросът за ефективна цена е на първо място, сред обсъжданията ни с клиенти. Модерните технологии и оптимизацията на производството ни дават възможност да предложим справедлива и добра цена на нашите партньори.

PVC дограма
PVC дограма

Масовост и предимства

Профилите ни са изработени от висококачествени и издръжливи материали. Това осигурява продукти, устойчиви на дефекти и с лесно обслужване. Съвременните материали позволяват на нашите клиенти да персонализират желаните прозорци и врати според нуждите си.

PVC прозорците са оптималното решение за високите изисквания като топлинна ефективност, шумоизолация и защита срещу взлом, на които трябва да отговарят и ниска, ефективна цена, от която нашите клиенти са доволни.

Бързи срокове на доставка.

Ние осигуряваме бързи срокове на доставка. Безопасен, екологичен и бърз транспорт се извършва на територията на целия Европейски съюз. Съобразяваме се с нуждите и възможностите на всеки наш клиент и уточняваме график на доставки, който се спазва прецизно.

Имате въпроси? Изпратете запитване