От основаването си, през 1999 година компанията сменя три производствени бази, съобразно разширяването на продажбите и на продукцията, която произвеждаме.

През миналата година започнахме проект за изграждане на нова и модерна производствена база, която да отговаря на всички съвременни критерии, да има потенциал за бъдещо разширение на производството и да осигурява висок стандарт за удобство на работата и производствените процеси.

Новата фабрика на компанията, която вече е факт, е разположена на обща площ от 26 декара, като разполага със 7 000 кв. м. производствена площ, в цехове за различни производства и комфортна административна площ, спомагаща за по-доброто управление на компанията. В новата постройка има обособени цехове за производство на Алуминиева дограма, PVC дограма, Стъклопакети, Пакетаж и експедиция, складови и технологични помещения. В административната част са разположение офиси на компанията, зали за преговори, демонстрационна зала и други сервизни помещения.

Нови и модерни офис пространства, локирани в производствената база на компанията в Берковица.

Служителите работят в удобни и светли пространства, при най-добрите условия.

Обработващ център за PVC дограма в новата ни фабрика в Берковица.

Цех за производство на PVC дограма. Фабрика Берковица.

Робот за автоматично опаковане на палети с готова продукция – Robopac.

Цех Стъклопакети. Станция за екструдиране на бутил върху дистанциoнера .Оборудване LISEC Austria.

Автоматична маса за рязане на триплекс стъкла. Intermac Italia.

Четириглава лепачка за PVC дограма. Murat Machina.

Технологии, управление и хора

Използваме високоспециализирани софтуерни продукти, които управляват автоматизирани машини и процеси. В компанията е внедрена професионална ERP система, която управлява всички процеси в компанията – от издаването на фактура, през заявки за производство, складови наличности, транспорт и BI справки за ръководството на компанията.

Нашата компания е сертифицирана и се управлява по стандартите за производство и качество на продукцията – ISO 9001:2015; ISO 14001:2015 ; BS OHSAS 18001:2007.  Всички продукти, които произвеждаме, имат ниво на съответствие CE.

Създадени са отлични условия за работа на нашите служители от всички поделения и отдели на компанията. Много добре съзнаваме, че те са най-важният елемент от всеки качествен продукт, и затова влагаме достатъчно усилия и средства за обучение и условия на труд на персонала.

Машини и оборудване

Задачата за обновяване и закупуване на най-модерно оборудване е постоянна за всяка производствена компания. През годините осъществихме много проекти, свързани с покупката на нови машини и софтуер, по различни европейски проекти и собствени инвестиции на компанията.

Използваме машини и оборудване на водещи производители, като Lisec, Intermac, Murat Makina, Pressta-Eisele и др. Стъкло произведено от Saint Gobain,  Guardian и  AGC. Профили на Inoutic, Profilink, Reynaers и Lenox. Обкови на Winkhaus и др.

Капацитетите ни на производство са от 400 единици на ден за PVC, стъклопакети – 650 единици на ден и алуминиева дограма – 50-70 единици дневно. Предвидени са планове за разширяване на капацитета.